Rainbow-Phoenix: ‘Er is een Nieuw Template (Sjabloon). Wat betekent dat voor mij?..’ door Will Berlinghof, 30 juli 2017.

Op weg naar Zielsvreugde

Rainbow-Phoenix: ‘Er is een Nieuw Template (Sjabloon). Wat betekent dat voor mij?..’ door Will Berlinghof, 30 juli 2017.

Will en ik, Callista, werden ons bewust van een nieuw Sjabloon, drie weken geleden.

Dit is een planetair en een persoonlijk sjabloon.
De planeet Zelf is op één lijn gaan staan met de Centrale Zon in Sagittarius A en krijgt nieuwe uitbarstingen van energie uit de Centrale Zon met een snelheid van elke 10 dagen.

De Centrale Zon in Sagittarius A staat op de rand van een enorm Zwart Gat dat leidt naar een ander universum, en de nieuwe energie lijkt van daaruit te komen. Ons eigen Zonnestelsel reinigt zichzelf van oude verstoorde energieën terwijl de zuivere energie binnenstroomt vanuit de Centrale Zon.

Terwijl die het weer en aarde veranderingen beïnvloedt, heeft dit, in deze tijd, een intens effect op onze persoonlijke energie stelsels. Wij maken nu een persoonlijke verschuiving om naar…

View original post 168 woorden meer

Advertenties
Rainbow-Phoenix: ‘Er is een Nieuw Template (Sjabloon). Wat betekent dat voor mij?..’ door Will Berlinghof, 30 juli 2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s