Exopolitics: ‘Geheime Onderhandelingen en dan Openbaarmaking van Buitenaards Leven en Binnen Aarde Beschavingen…’ door Dr. Michael Salla, 15 januari 2016.

Op weg naar Zielsvreugde

Exopolitics: ‘Geheime Onderhandelingen en dan Openbaarmaking van Buitenaards Leven en Binnen Aarde Beschavingen…’ door Dr. Michael Salla, 15 januari 2016.

image

Verschillende elite groepen, geheime ruimtevaartprogramma’s en oude “Binnen Aarde” beschavingen zijn momenteel in onderhandeling over de manier waarop een groot deel van de waarheid, waartoe zij bereid zijn, onthuld zou moeten worden aan de mensheid over hun bestaan ​​en de realiteit van buitenaards leven. Dit is de laatste verrassende-update van Secret Space Program (Geheime Ruimtevaart Programma) klokkenluider, Corey Goode.

Goode beweert dat hij onlangs werd meegenomen naar de Kuiper asteroïdengordel waar hij getuige was van een historische ontmoeting tussen de vertegenwoordigers van de zeven oude Binnen Aarde beschavingen, en een zeer geavanceerde groep van buitenaardsen die Goode eerder heeft aangeduid als de “Sphere Being Alliance”. De groepen van de Binnen Aarde vereren de leden van de Sphere Being Alliance – die zij de “Wachters” (Guardians) noemen – omdat ze de…

View original post 1.099 woorden meer

Advertenties
Exopolitics: ‘Geheime Onderhandelingen en dan Openbaarmaking van Buitenaards Leven en Binnen Aarde Beschavingen…’ door Dr. Michael Salla, 15 januari 2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s